Programi i “Kalimera Poetike 2016”

Programi

E MARTË, 2 gusht 2016

(Muzeu në Kalanë e Ulqinit, ora 21.00)

 

Hapja e manifestimit

Fjala përshëndetëse

Ismet Kallaba, kryetar i SHAI “Art Club”

 

Mbrëmje autoriale

me shkrimtaren Flutura Açka

Flet për krijimtarinë e autores

Liridona Sinishtaj, studiuese e letërsisë

Moderator:

Hajredin Kovaçi

 

E MËRKURË, 3 gusht 2016

(Kulla e Balshajve, ora 21.00)

 

Ekspozitë figurative

e piktorit Qazim Muja

 

(Muzeu në Kalanë e Ulqinit, ora 21.30)

Mbrëmje autoriale

me shkrimtarin Ag Apolloni

Flet për krijimtarinë e autorit

Dr. Albulena Blakaj – Gashi, studiuese e letërsisë

Moderator:

Mr. Haxhi Shabani

 

E ENJTE, 4 gusht 2016

(Muzeu në Kalanë e Ulqinit, ora 21.00)

Mbrëmje autoriale

me shkrimtarin Enes Haliloviq

Flet për krijimtarinë e autorit

Vlatko Simunoviq, gazetar dhe publicist

Moderator:

Andrej Nikolaidis

Mbyllja e manifestimit

Programi i “Kalimera Poetike 2016”