Month: July 2015

Themelimi

Themelimi

Pas ndryshimeve politike dhe shembjes së sistemit monist gjatë vitit 1990, nga një grup i intelektualëve, kryesisht shkrimtarë, gazetarë e piktorë nga komuna e Ulqinit ka lindur ideja për krijimin e Art Klubit. Me nismën e shkrimtarit dhe publicistit Ibrahim